Liquid Forum

Full Version: Zones of Fear in progress
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
[Image: zones.png]

MAP01: BLOOD (by enkeli)
MAP02: GRIM (by enkeli)
MAP03: CITY CENTRE (by damned)
MAP04: NAZILAND (by enkeli)
MAP05: ONLY GENUINE CAN PASS (by damned)
MAP06: UAC WAREHOUSE (by jaeden)
MAP07: GREEN TEMPLE (by enkeli)
MAP08: SEARCHING ON HOLY GROUND (by des_arthes)
MAP09: CATHEDRAL OF UNENDING DARK (by jaeden)
MAP10: TEST OF PATIENCE (by enkeli)
MAP11: CAVES OF AGONY (by jaeden)
MAP12: HEXAGON CASTLE (by klofkac + enkeli)
MAP13: AN UNKNOWN HOUR (by damned)
MAP14: RUSTED TOWER (by enkeli)
MAP15: THE CITY RUN (by jaeden)
MAP16: THE MAYHEM (by enkeli)
MAP17: CIRCLE (by enkeli)
MAP18: GODLESS (by enkeli)
MAP19: GATE THAT LEADS TO HELL (by enkeli)
MAP20: THE RIFT (by jaeden)
MAP21: PEACE (by enkeli)
MAP22: UNDERSITE (by jaeden)
MAP23: THE CONQUEST (by enkeli)
MAP24: THE RIDDLE (by jaeden)
MAP25: THE OBLIVION (by enkeli)
MAP26: TOWER OF BLOOD (by jaeden)
MAP27: DEEPER AND DEEPER (by enkeli)
MAP28: THE FALLEN (by pipicz)
MAP29: ROTTEN (uhm... enkeli again)
MAP30: THE DOOMCORE (by jaeden)
MAP31: RIVALSIDE (by jaeden)
MAP32: AN INGLOURIOUS BASTERD (by damned)

Zones of Fear - Verze 666

stahuj zde:
Quote:You must be registered to view link. Register here.

Zde je výpis novinek, na některý jsem si vůbec nevzpomněl anebo jsem tam zahrnul i starší změny, u kterých si už nejsem jistej, jak moc jsou starý atp...

Change List:

Obecné novinky:
- Dá se dostat skoro z každé druhé jámy s damage podlahou.
- Damned spravil různě munici atp.
- Hudba v mapě 22 a 30 byla vyměnena za jinou.
- Snažil jsem se blokovat většinu teleportů pro monstra, aby nedocházelo k různým vtipným situacím :)

Map 01
- Pár drobných úprav, hlavně co se týče thingů, aby nebyly moc blízko čáry
- Berserk jde jen na Ultra-Violence, jiný obtížnosti ho asi nepotřebujou

Map 04
- Plošinky nesjíždí úplně dolů, takže si hráč může posbírat všecky krabičky
- U Hitlera je nápis "shot him", aby hráč věděl, že ho má střelit

Map 10
- Už konečně funguje výtah :)

Map 12
- V jedné jeskyni je úplně tma, aby byla vidět světelná cesta (já ji totiž před tím skoro vůbec neviděl)

Map 14
- Klíč ve vodě byl upraven, tak jeho získání bylo více blbuvzdorné

Map 16
- Vyladěn teleport
- přidán secret

Map 17
- Přidán secret

Map 18
- přidán secret
- Items by mělo jít získat 100%

Map 19
- Přidán teleport pro zkrácení cestičky
- Zvýšená plošina s cyberdemonem
- Do SUPERULTRAMEGA secretu se dá dostat jen jednou :)

Map 21
- Přidal jsem tam místnůsku, která oživuje nudnou dlouhou cestu po balkóně
- Přidán secret

Map 22
-zabraněno skoku přímo k modrému klíči

Map 23
- Crushery, co pobijí porvory ve tmě.
- Nové secrety
- Úprava místnosti s žlutým klíčem

Map 29
- Dá se skoro odevšad dostat (co se týče lávových propastí) a do některých nejde ani spadnout
- Epičtejší a pěknější krvavý veliký prostor pro boj s hellknighty a barony :) A Damned tam přidal takový zvláštní impozantní stavení či co
- Přidal jsem zajímavý secret :)

Map 31
- přidán secret

Known Bugs:

Odamex:
- Map05 nefunguje kvůli voodoo doll chybě.
- Mapy 24, 29 a 30 vůbec nefungují kvůli své velikosti - res. fungují úplně zdeformovaně.
- Tutti Frutti efekt u některých textur.
- Některý textury jsou z nepochopitelných důvodů posunutý (wtf).

GZDoom:
- Thingy jsou "potopený" kousek do země.
- Některým Thingům chybí části z důvodů nízkého stropu.
- Někdy je vzhled Thingů zdeformován kvůli výše stropu (třeba Comander Keen)

Doomsday engine:
- Úvodní obrazovka se nezobrazuje celá, stejně jako CREDITS obrazovka.
- Boom efekty vůbec nefungují.
Sorry, jestli jsem to někde napsal blbě, ale MAP22 se jmenuje Undersite - ne Underside
(15-08-2011 07:20 PM)Jaeden Wrote: You must be registered to view link. Register here.Sorry, jestli jsem to někde napsal blbě, ale MAP22 se jmenuje Undersite - ne Underside

Ok opravím Smile
OK dík.
Uděláme to i na Deathmatch, nebo jen Cooperative?
az to budete mit komplet, tak me to poslede a pustim vam s tim server, odamex nebo zdaemon ...
(15-08-2011 05:16 PM)enkeli33 Wrote: You must be registered to view link. Register here.MAP18: HOLLYWOOD (by damned)
Původně jsem přemýšlel o názvu "Who wants to be a movie star"

(16-08-2011 05:27 PM)enkeli33 Wrote: You must be registered to view link. Register here.Uděláme to i na Deathmatch, nebo jen Cooperative?
Na DM je polovina map nepoužitelných, ale starty a rozhodit zbraně můžeme. to je práce na 2 minutky na mapu.
(15-08-2011 05:16 PM)damned Wrote: You must be registered to view link. Register here.Původně jsem přemýšlel o názvu "Who wants to be a movie star"

Heh, no vůbec jsi název nesdělil, tak jsme si ho domyslel. Ale řekl bych, že s kratším názvem bude míň práce Smile Tak to nech Smile

(16-08-2011 05:27 PM)damned Wrote: You must be registered to view link. Register here.Na DM je polovina map nepoužitelných, ale starty a rozhodit zbraně můžeme. to je práce na 2 minutky na mapu.

No právě, proto sem se ptal. V některých mapách by to šlo vyřešit třeba tak, že bych tam nacpal strom nebo sloupky ke dveřím a nastavil jim "multiplayer only" a pak tohle místo, který by bylo takhle "uzavřený" by byla deathmatch aréna, kam by se narvali zbraně atd Smile

Nebo je tu možnost B, vytvořil někde mimo mapu nějakou arénu přímo jen pro deathmatch a dát tam všude deathmatch start things... což by byla asi drbačka na dlouho Smile

Možnost D, narvat (hlavně u velkých map), ty Deathmatch start things někde poblíž sebe a doufat, že hráč nebude mít nějak chuť líst někam daleko Smile

Pak možnost D - prostě se na to vysrat Smile Do readme.exe napíšeme "deathmatch - no"
No já osobně bych vybral možnost D - uplně se na to vys*at, jelikož některé mapy (např. 20, 30), jsou opravdu nepoužitelné a ty ostatní by se musely hodně upravit tak, že pro ten singl by to už nebylo ono.
mnó já jsem taky pro... myslím, že by to cooperative mohlo stačit Smile

I tam to bude asi trochu drbačka, protože někdy se v mapách objevují takový chyby, který by hráč sám nemohl předpokládat. Třeba dveře, co se otevřou jen jednou a tam projde jen jeden hráč atd...
(18-08-2011 11:48 AM)enkeli33 Wrote: You must be registered to view link. Register here.I tam to bude asi trochu drbačka, protože někdy se v mapách objevují takový chyby, který by hráč sám nemohl předpokládat. Třeba dveře, co se otevřou jen jednou a tam projde jen jeden hráč atd...

Dvacítka Big GrinBig GrinBig Grin
MAP26 už je skoro hotová - chybí jen věci a monstra

You must be registered to view link. Register here.
(18-08-2011 01:22 PM)Jaeden Wrote: You must be registered to view link. Register here.MAP26 už je skoro hotová - chybí jen věci a monstra

A jak to vypadá s 24kou?
(19-08-2011 05:11 PM)damned Wrote: You must be registered to view link. Register here.A jak to vypadá s 24kou?

No tu začnu až bude 26 uplně hotova
bezva!

Co ten multiplayer Smile

Sereme na deathmatch? Oficiálně? Smile
SouhlasimSmile
ok a co na to další? Damned? Klofkac? Des_arthes? jsou tu vůbec? Smile
MAP26: Tower of Blood

Pařte!
(21-08-2011 10:05 PM)Jaeden Wrote: You must be registered to view link. Register here.MAP26: Tower of Blood

Pařte!

Pěkná bludišťovka Smile Sem tam jsem nemohl dojít na to, kam mám jít... No mám radši jednoznačnější mapy... Ale tak ať se aspoň hráč zapotí Smile
Povšiml jsem si, že je tam pár podrazů, třeba ty sloupky, co se potopí do krve a už se to nedá nijak vrátit a takových věcí si tam pamatuju víc.. Možná že tě někteří doom hráči nebudou mít rádi Smile

Jinak odkud je ta hudba?
(22-08-2011 09:05 AM)enkeli33 Wrote: You must be registered to view link. Register here.Pěkná bludišťovka Smile Sem tam jsem nemohl dojít na to, kam mám jít... No mám radši jednoznačnější mapy... Ale tak ať se aspoň hráč zapotí Smile
Povšiml jsem si, že je tam pár podrazů, třeba ty sloupky, co se potopí do krve a už se to nedá nijak vrátit a takových věcí si tam pamatuju víc.. Možná že tě někteří doom hráči nebudou mít rádi Smile

Jinak odkud je ta hudba?

Já většinou nedokážu posoudit, jestli hráč najde kam má jít. Ze začátku jsem se to snažil udělat tak, že není moc míst, kam jít; poté jsem se to snažil odkazovat na klíče, ikdyž to taky vždy nešlo.
Sloupky: když se na ně vleze tak se kvůli multiplayeru v rohu místnosti otevře teleport přímo ke klíče, ikdyž u singleplayeru je to spíš pro ty co hledají všemožně secrety. Jaký další takový věci si tam našel???

Hudbu jsem si amatérsky splácal v Anvil Studiu a mělo to být Dead by Sunrise - Let Down
(22-08-2011 10:48 AM)Jaeden Wrote: You must be registered to view link. Register here.Já většinou nedokážu posoudit, jestli hráč najde kam má jít. Ze začátku jsem se to snažil udělat tak, že není moc míst, kam jít; poté jsem se to snažil odkazovat na klíče, ikdyž to taky vždy nešlo.
Sloupky: když se na ně vleze tak se kvůli multiplayeru v rohu místnosti otevře teleport přímo ke klíče, ikdyž u singleplayeru je to spíš pro ty co hledají všemožně secrety. Jaký další takový věci si tam našel???

Hudbu jsem si amatérsky splácal v Anvil Studiu a mělo to být Dead by Sunrise - Let Down

Díky ta pisníčka se mi totiž zalíbila. WTF Chester zpívá i v jiné kapele než LP? :)

Přemýšlím, co tam bylo dál. Tak akorát ty sloupky k modrýmu klíči. Pak ještě u jednoho klíče se za mnou zavřely dveře a měly nastavený, že se mají po čase otevřít. Nevěděl jsem to a myslel jsem, že je někde odchod v krvi okolo a tak jsem skočil do krve a tam jsem zjistil, že se od tam nedá vylíst a já tam zhynu :D Až jsem byl skoro mrtvej, dveře nahoře na molu se otevřely... a tak jsem pochopil, že jsem měl prostě čekat.

Pokud si to hráč nebude na každým kroku ukládat, možná bude lehce v šoku :)) Já si to neukládal a pokud jsem něco zkazil, použil jsem prostě noclip...

Myslím,že ta krev, ze které se nedá vylézt a ona mě prostě zabije moc nepotěší Damneda :)

Jestli se ale okolo otevře teleport, tak by to mohlo být ok... Já jsem ho nějak nenašel :)
hmm yep, už jsem ten teleport u modrýho klíče našel... takhle je to v pohodě, žádnej problém :)
To Jaeden: takovej nápad. Jestli už víš, jak se mapa 24 bude jmenovat a víš, že to nebudeš měnit, tak bys už mohl vyrobit ty CWIL nápisy Smile
(22-08-2011 11:24 AM)enkeli33 Wrote: You must be registered to view link. Register here.Myslím,že ta krev, ze které se nedá vylézt a ona mě prostě zabije moc nepotěší Damneda Smile

Tak nepotěšilo mě hned víc věcí Wink
Ta krev je prakticky to nejmenší Wink Sem tam bych přidal teleport nebo schody, které tě vyvedou ven (třeba v obouch místnostech, kde je cyberdemon).
Největší problém vidím v tom, že je to hroznej switch hunt. Někde jen třeba přeběhneš nějakou čáru, ani o tom nemusíš vědět, a na druhé straně mapy se něco otevře. Než to najdeš, tak to trvá tak 5 minut zběsilýho pobíhání, zvlášť když je těžké si zapamatovat, jaký teleport vede do jaké části mapy.

Na druhou stranu mě potěšila tvoje práce se světlem, která zlepšuje atmosféru mapy, celkem rozumný umístění potovora a několik zajímavých nápadů. V některých případech je chce ještě lehce dopilovat, ale jinak fajn Wink Hodně jsi se zlepšil především po technické stránce, ale musíš zapracovat ještě na hratelnosti tvých mapek. Tam jsou ještě rezervy Wink
(23-08-2011 01:31 PM)enkeli33 Wrote: You must be registered to view link. Register here.To Jaeden: takovej nápad. Jestli už víš, jak se mapa 24 bude jmenovat a víš, že to nebudeš měnit, tak bys už mohl vyrobit ty CWIL nápisy Smile

Mohly by nápisy vypadat nějak takto?

Jen tak btw: co se bude dělat, až bude ZOF hotové?
(03-09-2011 06:05 PM)Jaeden Wrote: You must be registered to view link. Register here.
(23-08-2011 01:31 PM)enkeli33 Wrote: You must be registered to view link. Register here.To Jaeden: takovej nápad. Jestli už víš, jak se mapa 24 bude jmenovat a víš, že to nebudeš měnit, tak bys už mohl vyrobit ty CWIL nápisy Smile

Mohly by nápisy vypadat nějak takto?

Jen tak btw: co se bude dělat, až bude ZOF hotové?

Jo jo, přesně takhle jsem si to představovat! Díky! Jinak by mě zajímalo, v čem to tvoříš, že je to skutečně doom písmo Smile

Až bude ZOF hotovej, pošlu to Damenovi na mail, aby tam zredukoval nějak rozumně přebytky munice, co vznikly tím, že mapy na sebe nenavazovaly při prvním testováním. Když jsem totiž poprvé spojil prvních 9 map, tak jsem si řekl, že za sebou nechávám celé desítky krabic s municí Smile

Pak to hodím sem a začneme testovat... nejdříve se domluvíte (pohádáme Big Grin), zda vyhovuje grafika (něco jsem už splácal), zvolená hudba, pořadí map, obtížnost map, různý další detaily atd atd...

No a pak uděláme seznam chybiček typu "chybějící textura" nebo "nefunkční tlačítko" atd... já je spravím a hodím to sem znovu opravený a projdeme to ještě jednou a pokud už nikde nic... tak to asi začneme všude možně rozesílat Smile

Ještě by mě zajímalo, kde je klofkac, ještě bych s ním chtěl probrat mapu 12 Smile))
Ty CWILy dělám ve windows malování

Tím co budeme dělat až bude ZOF hotovej jsem myslel až bude úplně hotovej a rozeslanej, jakej se bude dělat další projekt
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Reference URL's